وب سایت آموزشی خانومها

وب سایت آموزشی خانومها


خورش مرغ آلوی مشهدی

 
مواد لازم:
مرغ خردشده و پياز بزرگ= يك عدد
رب گوجه‌فرنگي= يك قاشق غذاخوري
هويج= پنج عدد
شكر= يك قاشق غذاخوري
روغن يا كره و آب= به ميزان لازم
زعفران، هل، نمك و زردچوبه =به ميزان لازم
آلو خورشي= 200 گرم
طرز تهيه:
پياز را نگيني و سرخ كنيد و كنار بگذاريد. مرغ را با زعفران سرخ و با پيازداغ مخلوط كرده رب گوجه‌فرنگي را به آن اضافه و تفت دهيد. نمك، زردچوبه، شكر و آلو را به مواد افزوده، آب ريخته تا مرغ جا بيفتد. هويج را به صورت حلقه‌هاي درشت يا از وسط خرد كرده با كره تفت دهيد و بعد از اين‌كه مرغ نيم‌پز شد هويج را اضافه كنيد تا له نشود و در آخر به آن زعفران و هل اضافه و آن را دم كنيد تا مواد جذب هم شوند مي‌توان آن را با برنج زعفراني يا نان مصرف كرد.


نكته:
مرغ را مي‌توان به قطعه‌هاي كوچك مثل جوجه كباب در آورد.

لازم به ذكر است كه بيشتر رنگ اين غذا را زعفران تشكيل مي‌دهد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: کارشناس مسائل خانه و خانواده ׀ تاریخ: دو شنبه 23 خرداد 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khanoomha.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com